tanzania_liten.gif spanien_liten.gifengland_liten.gifsverige_liten.gif
Hem Bockgården Boende Kurser Studiebesök Naturbrukstjänster Om Företaget Kontakt
logotyp.gif

Kvalitet.jpg

Under rekonstruktion!

Kvalitet och kundtrygghet

Med de långa perspektivens omtanke som alltid måste finnas inom gröna näringar följer Naturbruket Siljan ett utvecklat kvalitetstänkande. Vi vill hjälpa dig som kund på bästa sätt, samtidigt som den utförda tjänsten ska ha så låg negativ miljöpåverkan som möjligt.

 

I företaget arbetar vi utifrån Permakulturens enkla och naturliga riktlinjer. Permakultur är ett designverktyg för en hållbar markanvändning och design som bygger på ekologiska och biologiska principer, ofta med mönster som förekommer i naturen för att maximera effekten och minimera arbetet. Vi har under flera år på olika sätt haft samarbeten med Permaculture Association Britain. För mer information om föreningen och Permakultur se gärna deras hemsida här (engelska).

 

​Vi tror på kundrelationer där personligt bemötande och resurseffektiva lösningar är goda kännetecken. Som ett led i detta sätter vi en ära i att leverera vad vi lovar både när det gäller tidplan och slutresultat.

 

Vi försäkrar att de tjänster och produkter vi erbjuder håller god kvalitet. Om det händer att du inte är nöjd med någon av våra tjänster ska du veta att vi högt uppskattar din kritik. Ta kontakt med oss, så reder vi ut det som gått snett!

 

Företaget är försäkrat. Om olyckan sker så har vi en ansvarsförsäkring som hjälper båda säljaren och köparen av våra tjänster och produkter.

 

 Copyright 2015 Naturbruket Siljan